Θα κατευθυνθείτε στην επίσημη σελίδα μας.
Balloons Ζωγράφου-Αγ.Αναργύρων
Αναμείνατε παρακαλώ για

Δευτερόλεπτα
Τώρα η είσοδος στα Balloons 5 ευρώ  Προσφορά για πάρτυ Ice Roller στο Balloons Ζωγράφου

Δεξιώσεις βαπτίσεων

Η βάπτιση ενός παιδιού αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του. Είναι μια μέρα γιορτής που όλοι θυμούνται. Στις μέρες μας, όπου οι οικονομικές δυνατότητες είναι ίσως περισσότερο περιορισμένες, εμείς εδώ στα Balloons Ζωγράφου και Αγίων Αναργύρων συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε τις δικές σας επιθυμίες, αναλαμβάνοντας και διοργανώνοντας τη δεξίωση της βάπτισης που εσείς ονειρευτήκατε.
Η ιδέα της βάπτισης σε ένα οργανωμένο παιδότοπο κυριολεκτικά λύνει τα χέρια των γονιών αφού τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, επιτηρούμενα από έμπειρο προσωπικό καθ΄όλη τη διάρκεια της γιορτής.
Και τα 2 καταστήματα διαθέτουν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ιδανικό για τα μικρά παιδάκια, με εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά και εξωτερικό χώρο, ανάλογα με την εποχή.
Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους θα αποφασίσετε για το catering της ημέρας (η επιλογή του μπουφέ γίνετε αποκλειστικά από εταιρεία catering, μέσα από μεγάλη επιλογή ειδών κυρίως πιάτα, συνοδευτικά, σαλάτες, πιατέλες τυριών-αλλαντικών και λαχανικών, τυλιχτά, σουβλάκια, κρέπες, ταρτάκια αλμυρά, μπόμπες, κρουασανάκια κρύα, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια κτλ.), καθώς και για τα επιπλέον events που πιθανόν θέλετε να συμπεριλάβετε στην εκδήλωση σας.
Επιπλέον τούρτες βαπτίσεων & γλυκών.